Termeni si conditii

Protejarea datelor

Vi se va solicita la un moment dat să furnizaţi informaţii de natură personală. Nu aveţi, în nici un caz, obligaţia să răspundeţi la aceste întrebări, dar dacă faceţi acest lucru vom considera că avem consimţământul dvs. de a procesa şi folosi informaţiile pe care ni le furnizaţi. Toate datele personale obţinute de pe site-ul nostru web sunt folosite exclusiv pentru a ne manifesta interesul faţă de dvs., pentru a vă trimite informaţii despre produs sau prezentarea diverselor oferte. Noi nu distribuim datele către terţi, oricare ar fi aceştia. Puteţi fi siguri că informaţiile dvs. vor fi tratate în regim de confidenţialitate, în conformitate cu legislaţia română privind protejarea datelor.

Condiţii de utilizare

Estrade Distribution are dreptul în orice moment să actualizeze sau să modifice condiţiile stabilite în prezentul document. Vă rugăm să vizitaţi acest site în mod regulat pentru a obţine informaţii despre condiţiile curente, aplicabile periodic.Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dvs. Toate materialele de pe site au caracter informativ. Estrade Distribution își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. Estrade Distribution nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri. Estrade Distribution, prin angajaţii săi, încearcă să ofere informaţii pe acest site web cât mai corecte şi actuale. Totuşi, Estrade Distribution nu are obligaţia de a face acest lucru. Estrade Distribution poate oricând, fără preaviz, să aducă modificări sau completări acestui site web şi poate, în egală măsură, să şteargă în întregime sau parţial conţinutul acestuia. Conţinutul acestui site este oferit fără nici o garantare a exactităţii informaţiilor prezentate aici. Utilizatorul este atenţionat, în mod expres, cu privire la faptul că acest site web ar putea conţine erori tipografice precum şi informaţii false, incomplete sau depăşite. Utilizatorul se va folosi de informaţiile furnizate pe acest site web pe propriul său risc. În special, Estrade Distribution nu acceptă nicio responsabilitate privind exactitatea, integritatea sau caracterul oportun al informaţiilor în nici un scop, oricare ar fi acesta. Estrade Distribution exclude în mod expres responsabilitatea în cazul în care utilizatorul se bazează pe exactitatea şi integritatea conţinutului acestui site web şi, astfel, are de suferit pagube sau pierderi. În cazul în care utilizarea acestui site web sau a informaţiilor incluse aici înseamnă că trebuie să asiguraţi întreţinerea computerului dvs. sau a informaţiilor deţinute în acesta, să le schimbaţi sau să le corectaţi în vreun alt fel, Estrade Distribution confirmă prin prezenta că nu va suporta costurile presupuse de aceste operaţiuni. Estrade Distribution exclude, de asemenea, responsabilitatea privind orice pierdere de contracte sau alte pierderi importante sau nu, care ar putea rezulta din aceste informaţii.

Link-uri către şi de pe site-ul web al Terţelor Părţi

Link-uri de pe acest site web către site-uri web ale unor terţe părţi sunt furnizate doar ca facilitate. Utilizarea acestor link-uri atrage părăsirea acestui site web şi se face pe propria dvs. răspundere. Estrade Distribution nu este în poziţia de a verifica şi nici nu a verificat siturile web ale terţelor părţi. Prin urmare, Estrade Distribution exclude orice responsabilitate, în acest sens, cu privire la conţinutul unor astfel de situri web. Responsabilitatea este exclusă, de asemenea, pentru toate rezultatele care au fost atinse sau obţinute prin utilizarea siturilor web ale terţelor părţi . Utilizatorii accesează site-urile web ale terţelor părţi în conformitate cu condiţiile de utilizare ale acestor site-uri web.Site-ul web Estrade poate fi legat, fără ştirea Estrade Distribution, la alt site web. Estrade Distribution exclude orice responsabilitate cu privire la producţia, conţinutul sau orice legătură cu Estrade Distribution în site-urile web ale terţelor părţi.Link-urile electronice către acest site sunt permise fără consimţământul expres prealabil al Estrade Distribution.

Copyright

Site-ul web al Estrade Distribution conţine şi imagini asupra cărora terţi deţin dreptul de autor.

Utilizarea în afara României

Estrade Distribution nu are pretenţii cu privire la caracterul oportun al utilizării conţinutului acestui site în afara României.
De asemenea, Estrade Distribution nu are pretenţii cu privire la permisivitatea de accesare a conţinutului acestui site web în afara României; accesarea se face pe responsabilitatea şi riscul utilizatorului. Utilizatorul însuşi este responsabil de respectarea legislaţiei locale.

Legea Aplicabilă şi Jurisdicţia

Site-ul web este administrat de Estrade Distribution SRL şi se supune legislaţiei României şi jurisdicţiei instanţelor române.